پر فروش ترین ها
جدید ترین ها
خرید بهترین ضد آفتاب برای انواع پوست | ضد آفتاب رنگی و بی رنگ
خرید کرم ضد آفتاب
کرم ضدآفتاب بخشی ضروری از روتین مراقبت از پوست است که محافظت بالایی برای پوست در برابر پرتوهای مضر ماوراء بنفش (UV) خورشید ایجاد می کند. به دلیل تعدد و تنوع ضد آفتاب در بازار، انتخاب مناسب ترین ضدآفتاب می تواند دشوار به نظر برسد. راهنمای خرید ضدآفتاب به شما کمک میکند تا در دنیای ضدآفتاب گام بردارید و با اطمینان، بهترین ضدآفتاب را با توجه به نوع پوست، سبک زندگی و نیازهای خاص خود انتخابکنید.
چطور بهترین ضد آفتاب را بخریم؟
بهترین کرم ضد آفتاب، برای همه افراد یکسان نیست و وجود ندارد؛ چون نیاز هر پوست با دیگری متفاوت است. وجود برندهای متنوع و محصولات ضدآفتاب با قیمت های مختلف باعث می شود که بسیاری از مصرف کنندگان برای خرید ضد آفتاب مناسب خود سردرگم شوند و حتی به بیراهه بروند. در این راهنما تلاش کرده ایم فارغ از تمام حواشی، بهترین انتخاب را در کوتاه ترین زمان در راهنمای گام به گام خرید کرم ضد آفتاب در اختیارتان بگذاریم. با ما همراه باشید.
راهنمای گام به گام خرید کرم ضد آفتاب
گام اول: تشخیص نوع پوست
اولین قدم در انتخاب ضد آفتاب مناسب، تشخیص نوع پوست است که بسیار حائز اهمیت می باشد. حال این پرسش مطرح می شود که چگونه نوع پوست خود را تشخیص دهیم؟! احتمالا پاسخ این سوال را می دانید؛ در غیر این صورت می توانید مقاله "نوع پوست من چیست؟" را در مجله علمی داروکده مطالعه کنید.
به طور کلی پوست به سه نوع پوست چرب، پوست معمولی و مختلط، پوست خشک و حساس تقسیم بندی می شود. از آن جایی که پوستهای مختلف، نیازهای متفاوتی دارند، بنابراین، ضروری است که ضد آفتابی را انتخاب کنید که با نوع پوست شما بیش ترین سازگاری را داشته باشد؛
به طور مثال، برای پوست چرب ضد آفتابهای بدون روغن، فاقد چربی یا Oil-Free مناسب هستند؛ در حالی که برای پوستهای خشک و حساس، ضد آفتابهای آبرسان و بدون عطر گزینه ی مناسب تری به شمار می روند.
در ادامه به انواع کرم های ضد آفتاب برای انواع پوست خشک، چرب، معمولی، مختلط و معرفی بهترین ضدآفتاب ها در هر گروه پرداخته خواهد شد.
کرم های ضد آفتاب برای انواع پوست
بهترین ضد آفتاب برای پوست خشک:
برای تهیه بهترین کرم های ضدآفتاب برای پوست خشک، ضدآفتاب های دارای ترکیبات آبرسان یا مرطوب کننده را انتخاب کنید.
3 پیشنهاد ما:
کرم ضد آفتاب 3 در 1 پوست خشک رنگی بایومارین
ترکیبات آبرسان:عصاره خزه دریایی، اوره، ژل آلوئه ورا، سدیم هیالورونات
ترکیبات مرطوب کننده:روغن دانه انگور، روغن دانه آفتابگردان، توکوفریل استات
کرم ضد آفتاب رنگی پوست خشک ژیناژن
ترکیبات آبرسان و مرطوب کننده: دایمتیکون، ویتامین E(توکوفریل استات)، ویتامین B5( دی-پنتنول)
کرم ضد آفتاب مرطوب کننده SPF30 سی گل
ترکیبات آبرسان و مرطوب کننده:
موم زنبور عسل، ویتامین E، سرامید
بهترین ضد آفتاب برای پوست چرب
برای تهیه بهترین ضد آفتاب پوست چرب، کرم ضدآفتاب فاقد چربی(Oil-Free) و مات کننده را برای جلوگیری از جوش زدن انتخاب کنید.
3 پیشنهاد ما:
کرم ضد آفتاب پوست چرب لافارر
ویژگی ها:
محافظت بالا
فاقد چربی
غیر کمدون زا
مات کننده
ضد حساسیت
کرم ضد آفتاب فوتوزوم
مزایا:
ضدآب و تعریق
غیر کمدون زا
فاقد چربی
کرم ضد آفتاب ژوت
ویژگی ها:
فاقد چربی
دارای بافت سبک و مخملی
ضد تعریق و مقاوم در برابر شستشو
بهترین ضد آفتاب برای پوست حساس
اگر پوست حساسی دارید و با کم ترین تغییرات دچار قرمزی و التهاب می شوید، ضدآفتاب ضد حساسیت و فاقد عطر همراه با فیلترهای فیزیکی محافظ در برابر خورشید را به عنوان بهترین ضد آفتاب پوست حساس انتخاب کنید.
در ادامه برخی از بهترین ضدآفتاب برای پوست حساس را مشاهده می کنید:
کرم ضد آفتاب مینرال اگزوفارما SPF50
مزایا:
مینرال دارای فیلترهای فیزیکی
بی رنگ
بافت سبک
محافظ قوی حتی در برابر نور آبی
کرم ضد آفتاب فیزیکال سنسی آردن
ویژگی ها:
دارای فاکتور حفاظتی spf60+
فاقد جاذب های شیمیایی
التیام دهنده قرمزی و التهاب
ضد تعریق و شستشو
بهترین ضد آفتاب برای پوست مختلط و نرمال
برای انتخاب بهترین ضدآفتاب برای پوست مختلط و معمولی، از محصولات دارای بافت سبک و غیر کومدون زا استفاده کنید تا رطوبت و چربی پوستتان را متعادل کند. از بهترین ضدآفتاب مناسب پوست مختلط می توان به موارد زیر اشاره نمود:
کرم ضد آفتاب پوست اسکن اسکین
ویژگی:
بافت سبک
جذب سریع
آنتی اکسیدان
مقاوم در برابر آب
بدون ایجاد چربی
کرم ضد آفتاب SPF50 پوست مختلط درمالوگ
ویژگی ها:
دارای فیلتر فیزیکی و شیمیایی
فاقد چربی Oil-Free
بافت سبک
جذب سریع
آنتی اکسیدان
کرم ضد آفتاب رنگی سی گل
مزایا:
دارای فیلتر فیزیکی
Spf 30+
آنتی اکسیدان
مرطوب کننده
ضدآب
آیا خرید ضد آفتاب فقط بر اساس نوع پوست، کافی است؟
ممکن است با انتخاب ضد آفتاب بر اساس نوع پوست، مساله اصلی یعنی نیاز به محافظت کردن از پوست در برابر آفتاب، بر طرف شود. ولی دانستن جزئیات می تواند به شما در انتخاب بهتر، صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه ها کمک کند. در گام های بعدی به این نکات می پردازیم.
گام دوم: انتخاب PA وSPF مناسب
SPF از حروف ابتدایی سه کلمه ی Sun Protection Factor گرفته شده است و به معنای فاکتور محافظت از خورشید می باشد. به عبارت دیگر، عدد SPFنشاندهنده قدرت محافظتی محصولات ضد آفتاب در برابر UVB است. برای محافظت کامل در برابر اشعههای UVB، محصول ضد آفتاب با SPF حداقل 30 را انتخاب کنید.
برای استفاده روزمره، مصرف ضد آفتاب دارای SPF 30 کفایت می کند اما برای فعالیت های طولانی مدت در فضای باز، به ویژه افرادی که در مجاورت نور مستقیم خورشید قرار دارند؛ مانند روزهای گرم تابستان یا در کنار دریا زندگی می کنند، مصرف ضد آفتاب دارای spf بالای 30 توصیه می شود. نکته قابل توجه در این مورد آن است که در صورت تمایل برای قرارگیری در بازه زمانی طولانی در معرض نور خورشید، از ضد آفتاب مقاوم در برابر آب و تعریق برای محافظت طولانی مدت استفاده نمائید.
PA (Protection Grade of UVA) یک سیستم درجهبندی است که میزان محافظت کرم ضد آفتاب در برابر اشعههای UVA را نشان میدهد. اشعههای UVA عمیقتر به پوست نفوذ میکنند و میتوانند منجر به پیری زودرس، چین و چروک، و حتی سرطان پوست شوند. سیستم PA با استفاده از علامتهای مثبت (+) میزان محافظت را نشان میدهد. هرچه تعداد علامتهای مثبت بیشتر باشد، محافظت بیشتری ارائه میشود:
PA+: محافظت کم در برابر UVA
PA++: محافظت متوسط در برابر UVA
PA+++: محافظت خوب در برابر UVA
PA++++: محافظت بسیار خوب در برابر UVA
استفاده از کرم ضد آفتاب به جلوگیری از آسیبهای ناشی از نور خورشید مانند آفتاب سوختگی، پیری زودرس و سرطان پوست کمک میکند. انتخاب یک کرم ضد آفتاب با SPF مناسب و درجه PA بالا برای اطمینان از محافظت کامل پوست اهمیت زیادی دارد.
بنابراین، هنگام خرید ضد آفتاب، به برچسب SPF و PA توجه کنید تا بهترین محافظت را برای پوست خود فراهم کنید
مدت زمان و ساعات قرارگیری در برابر نور خورشید
چه مدت زیر نور خورشید خواهید بود؟ میزان UV چقدر است؟ و چه فعالیت هایی را انجام خواهید داد؟!؟ پیش از انتخاب محصول، به این نکته دقت کنید که قرار است چه مدت زمانی و در چه ساعاتی در برابر آفتاب باشید تا استراتژی ضد آفتاب خود را بر اساس برنامه تابش خورشید برنامه ریزی کنید و مطمئن شوید که به خوبی در برابر آن محافظت می شوید.
-روزهای معمولی
در روزهای عادی و معمولی که در معرض آفتاب و هوای ابری قرار می گیرید، از کرم ضد آفتاب با حداقل Spf30+استفاده کنید.
ضد آفتاب مناسب روزمره؛ مانند کرم ضد آفتاب رنگی فوتوزوم SPF 30
- روزهای گرم تابستان: در روزهای گرم تابستان به ویژه ساعات 10 تا 16 ، تابش پرتو UV به میزان حداکثری خود می رسد. در این بازه زمانی حتما از ضد آفتاب دارای حداقل Spf50+ استفاده کنید. ضد آفتاب روزهای گرم تابستان؛ مانندکرم ضد آفتاب SPF50 الارو
-SPF ضد آفتاب مناسب ورزش و شنا؛
اگر جزء گروه افرادی هستید که میزان تعریق تان زیاد است و یا تمایل دارید تمرینات ورزشی و شنا را در مجاورت نور خورشید انجام دهید، حتما پیش از تهیه ضدآفتاب به کلمه ضد آب یا water-resistant توجه نمائید و یک کرم ضد آفتاب مقاوم در برابر آب را انتخاب کنید. فرمولاسیون مقاوم در برابر آب، ماندگاری بیش تری نسبت به سایر محصولات دارند و به دلیل ضد آب بودن، این ضمانت را به شما می دهند که مدت زمان بیش تری از پوست شما در برابر پرتوهای خورشید محافظت می نمایند؛ مثل
ضد آفتاب و ضد قرمزی SPF50 درماتیپیک
گام سوم: همیشه به دنبال ضد آفتاب وسیع طیف باشید
ضد آفتابی را انتخاب کنید که پوشش وسیع الطیفی در برابر اشعه های UVA و UVB داشته باشد تا حداکثر حفاظت از پوست را به شما ارائه دهد. اشعه UVA می تواند پوست شما را در سنین کم تر چروک کند؛ در حالی که اشعه UVB مسئول آفتاب سوختگی و افزایش خطر احتمال ابتلا به سرطان پوست است. ترکیب ضدآفتاب وسیع الطیف، محافظت در برابر هر دو اشعه را به صورت جامع تضمین می کند و خطر آسیب پوست را در طولانی مدت به حداقل می رساند.
اما یکی از سوالات پرتکرار در مورد ضدآفتاب درباره ی فیزیکی یا شیمیایی بودن ضد آفتاب است. در ادامه، پاسخ این قبیل پرسش ها را دریافت خواهید کرد.
گام چهارم: ضد آفتاب های شیمیایی یا فیزیکی و ترکیبی
به طور کلی می توان ضدآفتاب ها را از لحاظ فیلترهای حفاظتی در برابر خورشید به سه گروه کرم ضد آفتاب شیمیایی،کرم ضدآفتاب فیزیکی و ضد آفتاب های ترکیبی تقسیم بندی نمود. در ادامه به بررسی جزئی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.
ضد آفتاب شیمیایی
ضد آفتاب شیمیایی حاوی ترکیبات آلی هستند که اشعه ماوراء بنفش را جذب کرده و آن را به گرما تبدیل می کنند. سپس، گرما از پوست آزاد می شود.
مزایا: سبک وزن، استفاده آسان، موجود در فرمولاسیون های مختلف
معایب: ممکن است باعث تحریک پوست حساس شود و نیاز به استفاده 20 دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض آفتاب دارد.
مانند؛
1-کرم ضد آفتاب پیکسل SPF50
2-فلوئید ضد آفتاب ضد لک SPF50 سیسپرسا
3-ژل ضد آفتاب ویتامین سی پریم
کرم ضد آفتاب شیمیایی با داشتن بافت سبک اغلب برای استفاده روزانه ترجیح داده میشوند؛ در حالی که ضد آفتابهای فیزیکی به دلیل احتمال تحریک پذیری کم، برای پوستهای حساس ایدهآل هستند.
نکته: از ضد آفتاب های حاوی مواد شیمیایی مضر مانند؛ اکسی بنزون، اکتینوکسات، پارابن ها و فتالات ها خودداری کنید.
کرم ضدآفتاب فیزیکی یا مینرال
بهترین ضدآفتاب فیزیکی یا مینرال، کرمهایی هستند که از ترکیباتی؛ مانند زینک اکساید، تیتانیوم اکسید و دیگر مواد معدنی به عنوان فیلترهای اصلی خود استفاده میکنند. این نوع از ضد آفتابها بدون استفاده از مواد شیمیایی حساسیت زا تولید می شوند و برای پوستهای حساس و دارای مشکلاتی مانند؛ اگزما یا جوش مناسب هستند. هم چنین، نحوه عملکرد این ضد آفتاب ها به شکلی است که نیاز به جذب پوستی ندارند و به صورت فیزیکی، بازتاب نور از سطح پوست را انجام می دهند.
مزایا: محافظت فوری، کمتر باعث تحریک، مناسب برای پوست های حساس.
معایب: می تواند اثر سفید و غلظت ضخیم تر به جا بگذارند.
مانند؛
1-کرم ضد آفتاب مینرال ژیل بیوته
2-لوسیون ضد آفتاب زینک آردن سولاریس100 میل
3-فلوئید ضد آفتاب فیزیکال سان سیف
ضد آفتاب ترکیبی:
ضد آفتاب های ترکیبی، حاوی مخلوطی از فیلترهای شیمیایی و فیزیکی هستند تا محافظت بالایی در برابر آسیب های اشعه ماوراء بنفش روی پوست ایجاد کنند.
مزایا: محافظت وسیع الطیف، تحریک کننده کم تر نسبت به ضدآفتاب های شیمیایی
معایب: امکان ایجاد حساسیت و واکنش در برخی از پوست ها
مانند؛
1-لوسیون ضد آفتاب صورت SPF50 اسکین کد
2-ضد آفتاب رنگی درماگور SPF50
3-کرم های ضد آفتاب با طیف وسیع سان سیف
علاوه بر فیلترهای تشکیل دهنده ضدآفتاب، عناصر دیگری هم هستند که در انتخاب بهترین ضدآفتاب تاثیرگذارند که در بخش بعدی، به بررسی ترکیبات ضدآفتاب خواهیم پرداخت.
گام پنجم: ترکیبات مناسب پوست خود را بررسی کنید
در هنگام خرید کرم ضدآفتاب، توجه و دقت در مواد تشکیل دهنده کرم ضد آفتاب یکی از نکات کلیدی است. برای تهیه ضد آفتاب های فیزیکی (مینرال)، به دنبال مواد فعال مانند؛ دی اکسید تیتانیوم یا زینک اکساید باشید. اما اگر ضد آفتاب های شیمیایی مد نظر شماست، وجود ترکیباتی اعم از؛ آووبنزون، اکسی بنزون، اکتی سالات، اکتوکریلن و اکتینوکسات را بررسی کنید. چنان چه پوست تان حساس است یا مستعد آلرژی هستید، از فرمولاسیون های فاقد این ترکیبات شیمیایی مصرف نمائید.
از تهیه کرم های ضد آفتاب حاوی مواد شیمیایی خشن، اسانس ها و عطرهای اضافی یا آلرژن های احتمالی دوری کنید. هم چنین، تا حد امکان از تهیه ضد آفتاب های دارای ترکیب رتینیل پالمیتات به عنوان مشتق ویتامین A خودداری نمائید؛ زیرا این ترکیب می تواند باعث تحریک پوست و افزایش حساسیت به خورشید شود.
گام ششم: انتخاب فرمولاسیون مناسب
ضدآفتاب ها در فرمولاسیون های متنوع و اشکال مختلف به فرم های؛ کرم، ژل، فلوئید و لوسیون ها در مراکز فروش محصولات مراقبت از پوست مانند؛ داروخانه ها وجود دارند که هر کدام برای پاسخگویی به انواع پوست و نیاز های آن طراحی شده اند.
کرم ضدآفتاب
کرمها معمولاً غنی و مرطوبکننده هستند و برای پوستهای خشک و یا سن های بالا ایدهآل هستند و یک سد رطوبت رسان به همراه محافظت در برابر آفتاب ایجاد میکنند.
بهترین کرم ضد آفتاب
انتخاب بهترین کرم ضد آفتاب به نیازها و نوع پوست شما بستگی دارد. اما برخی از موارد مهم برای انتخاب بهترین کرم ضد آفتاب شامل عواملی مانند، SPF بالا برای حفاظت در برابر اشعههای UVB و UVA، جذب سریع بدون ایجاد احساس سنگینی، ضدآب بودن و داشتن ترکیبات مرطوب کننده و مغذی برای پوست است. در ادامه نام برخی از بهترین های کرم ضدآفتاب آمده است:
1-کرم ضد آفتاب ضد چروک SPF50 ورونیکه
2-کرم ضد آفتاب رنگی سینره
3-کرم ضد آفتاب ژوت SPF50
ژل ضدآفتاب
ژل ها سبک و بدون چربی هستند و برای پوست های چرب یا مستعد آکنه مناسب اند و اغلب به سرعت جذب می شوند؛ بدون اینکه اثری بر جای بگذارند.
بهترین ژل ضد آفتاب
این محصول به واسطه داشتن فرمولاسیونی سبک و غیرچرب، قابلیت جذب بالا، ماده اسکوالن و هیالورونیک اسید، پوست را مرطوب نگه میدارد. هم چنین، این ژل توانایی حفاظت از پوست را در برابر اشعههای UVA و UVB داراست. مثل؛
1-ژل ضد آفتاب ویتامین سی SPF50
2-کرم ژل ضد آفتاب ساین شیلد
فلوئید ضدآفتاب
فلوئید فوق العاده سبک است و به راحتی پخش می شود و برای کسانی که لمس سبک تر را ترجیح می دهند یا پوست حساسی دارند، گزینه ی مناسبی است.
بهترین فلوئید ضد آفتاب
بهترین ضد آفتاب فلوئیدی باید دارای ویژگیهایی مانند؛ جذب سریع، بدون ایجاد احساس چربی و بافت سبک باشد. این نوع از ضد آفتاب برای استفاده روزانه مناسب است و باید حاوی عوامل مرطوبکننده و آبرسان باشد تا پوست را نرم و مرطوب نگه دارد. مانند؛
1-فلویید ضد آفتاب فیزیکال SPF30 الارو
2-کرم ضد آفتاب فلوئید پیورینس SPF50 امونی
3-فلوئید ضد آفتاب ویتامین سی SPF50 ویتالیر
لوسیون ضدآفتاب
لوسیون ها دارای فرمولاسیونی فی مابین کرم ها و فلوئید هستند؛ بدون اینکه خیلی سنگین باشند، آبرسانی می کنند و برای انواع پوست و مصرف روزمره به عنوان یک ضدآفتاب همه کاره عمل می کنند.
بهترین لوسیون ضد آفتاب
بهترین لوسیون ضد آفتاب باید دارای ویژگیهای مانند حفاظت بالا در برابر اشعههای UVB و UVA، جذب سریع بدون ایجاد احساس سنگینی یا چربی بر روی پوست، ضد آب بودن و مرطوب کنندگی برای پوست باشد. همچنین، بهتر است که دارای عوامل مغذی مانند؛ ویتامینها و آنتیاکسیدانها برای حفظ سلامتی و جوانی پوست باشد. مثل؛
1-لوسیون ضد آفتاب درمایونیک
2-لوسیون ضد آفتاب کالر نیوژن SPF50 آردن سولاریس
3-لوسیون ضد آفتاب باگ گارد آردن
اما ویژگی های ضدآفتاب ها به فیلترها، ترکیبات و فرمولاسیون آن خلاصه نمی شود. از این رو در ادامه به بررسی برخی از عوامل اضافی موجود در ضدآفتاب ها پرداخته خواهد شد.
گام هفتم: بررسی ترکیبات دیگر
برخی از ضد آفتابها دارای عوامل اضافی مانند؛ ضدآب بودن، مقاومت در برابر تعریق و خاصیت آنتی اکسیدانی برای محافظت از پوست هستند. بررسی این عوامل نیز در انتخاب ضد آفتاب اهمیت دارد.
گام هشتم:انواع ضدآفتاب بر اساس ویژگی های اختصاصی
می توان به ضد آفتاب ها از یک زاویه دیگر نگاه کرد. ضدآفتاب ها علاوه بر موارد ذکر شده می توانند از نظر کاربردی نیز به ضدآفتاب دوران بارداری، ضدآفتاب ضد لک، ضدآفتاب ضدچروک، ضدآفتاب ضدجوش، ضدآفتاب دور چشم و ضدآفتاب مقاوم در برابر آب تقسیم شوند که در ادامه به بررسی بهترین های آن ها خواهیم پرداخت:
بهترین ضد آفتاب دوران بارداری
بهترین ضد آفتاب برای دوران بارداری، یک محصول با SPF بالای 30 و بدون مواد شیمیایی مضر است. ضد آفتابهایی که حاوی فیلترهای فیزیکی مانند؛ تیتانیوم دی اکسید و زینک اکساید هستند، به عنوان گزینههای اصلی برای دوران بارداری توصیه میشوند؛ زیرا عملکرد این فیلترها به نحوی است که جذب پوست و بدن نمی شوند. هم چنین، بهتر است که ضد آفتاب دوران بارداری دارای مواد ضد التهاب، آرامبخش و مناسب برای پوست های حساس و آسیبپذیر در دوران بارداری باشد. مانند؛
1-کرم ضد آفتاب بارداری لافارر
2-فلوئید ضد آفتاب فیزیکال مای
3-کرم ضد آفتاب رنگی فیزیکال هیدرودرم
بهترین ضد آفتاب برای پیشگیری از ایجاد لک
بهترین ضد آفتاب ها برای پیشگیری از بروز لک باید دارای عوامل محافظتی مناسبی باشند تا بتوانند از ایجاد لکههای پوستی جلوگیری کنند. برای این منظور، به دنبال ضد آفتابهایی با SPF بالا (حداقل 30) و حاوی فیلترهای UVA و UVB باشید.
هم چنین، به دنبال محصولاتی با ترکیبات آنتیاکسیدانی و مهار کننده تولید ملانین مانند؛ ویتامین C و E باشید که میتوانند از ایجاد لکههای پوستی جلوگیری کنند و از پوست محافظت نمایند.
هم چنین، از محصولاتی با ترکیبات روشنکننده مانند؛ نیاسینامید )ویتامین (B3یا آزلائیک اسید استفاده کنید؛ زیرا این مواد فعال به از بین بردن لکههای پوستی کمک می کنند.مثل؛
1-کرم ضد آفتاب ضد لک اسکن اسکین
2-ضد آفتاب ضد لک سیسپرسا
3-ضد آفتاب و ضد لک درماتیپیک
بهترین ضد آفتاب و ضد چروک
بهترین ضد آفتاب و ضد چروک باید دارای SPF بالا، فیلترهای UVA و UVB موثر، مواد ضد چروک، آنتیاکسیدانها، مرطوبکننده ها ، پپتید ها و آرامبخشها باشد. استفاده از ضد آفتاب با این ویژگیها میتواند پوست را در برابر آفتاب و علائم پیری محافظت کند. مانند؛
1-کرم ضد آفتاب ضد چروک ورونیک
2-کرم ضد آفتاب جوان کننده پریم
3-ضد آفتاب و ضد چروک پرودرما
بهترین ضد آفتاب و ضد جوش
بهترین ضد آفتاب و ضد جوش
بهترین ضد آفتاب و ضد جوش باید دارای فاکتور حفاظتی بالا، غیرکومدوژنیک (عدم وجود ترکیبات ایجاد کننده جوش)، ماتکننده، ضد التهاب و آنتی باکتریال باشد. ضدآفتاب ضدجوش به کمک ترکیبات آنتی باکتریال موجود در خود، سبب کنترل عوامل ایجاد کننده جوش، جلوگیری از گسترش آن ها و پیشگیری از ایجاد آکنه خواهد شد. برخی از ضدآفتاب های ضدجوش را در ادامه می بینید:
1-فلوئید ضد آفتاب و ضد جوش اریکه
2-ضد آفتاب و ضد جوش درماتیپیک
3-کرم ضد آفتاب آنتی آکنه سان سیف
بهترین ضد آفتاب دور چشم
پوست دور چشم دارای ظرافت و حساسیت بالاتری نسبت به سایر نقاط صورت است. از این رو مصرف ضدآفتاب های رایج در بازار برای این ناحیه مناسب نیست. از این رو، بهترین ضد آفتاب برای استفاده در ناحیه اطراف چشم باید دارای فاکتور حفاظتی بالا و ضد حساسیت باشد. هم چنین، این نوع از ضد آفتاب باید دارای فرمولاسیونی مناسب برای استفاده در این ناحیه حساس باشد و تحریک پوستی و التهاب ایجاد نکند. مثل؛
1-کرم ضد آفتاب دور چشم لافارر SPF30
2-ضد آفتاب دور چشم SPF30 آیسول
3-پوشاننده و ضد چروک رنگی پرودرما
ضدآفتاب های مقاوم در برابر آب
ضدآفتاب های ضدآب محصولاتی هستند که برای انجام فعالیت های ورزشی حتی شنا و فعالیت های روزانه که با تعریق همراهند و در مجاورت آفتاب و اشعه مضر UV انجام می شوند، مناسب اند و از پوست به طور ویژه محافظت می کنند. این ضد آفتاب ها می توانند تا حدود 80 دقیقه در آب موثر باقی بمانند، اما استفاده مجدد برای محافظت در مدت زمان طولانی تر ضروری است. مانند؛
1-کرم ضد آفتاب فیوژن واتر ژنوبایوتیک
2-ضد آفتاب و ضد لک درماتیپیک
تا اینجا، با هفت گام از راهنمای خرید ضدآفتاب آشنا شدیم. در گام هشتم به بررسی انتخاب ضدآفتاب بر اساس رنگ آن ها پرداخته خواهد شد.
گام نهم: انتخاب ضدآفتاب براساس رنگ
بین ضد آفتابهای رنگی و بدون رنگ، انتخاب محصول بستگی به ترجیحات و میل شخصی دارد. ضد آفتابهای رنگی معمولاً پوشش دهی بیش تری ارائه میدهند و ممکن است پوست را از نور خورشید بهتر محافظت کنند. در عوض، ضد آفتابهای بدون رنگ به دلیل عدم وجود رنگ و عطر، برای پوست های حساس مناسبتر هستند. در ادامه با برخی از بهترین ضد آفتاب رنگی یا بدون رنگ آشنا می شویم.
بهترین ضد آفتاب بی رنگ
1-کرم ضد آفتاب بی رنگ پوست معمولی اسکن اسکین
2-کرم ضد آفتاب بی رنگ پوست خشک و نرمال ژیناژن
3-کرم ضد آفتاب بی رنگ پوست چرب راکوتن
ضد آفتاب مخصوص آقایان
ضد آفتابهای مخصوص آقایان یکی از گروه های ضد آفتاب بی رنگ است که معمولاً حاوی ترکیبات فاقد چربی و ضد تعریق می باشد. این نوع ضد آفتابها عموما بدون عطر و با بافت سبکتری طراحی شدهاند تا به نیازهای پوست آقایان پاسخ دهند. در ادامه با برخی از ضدآفتاب آقایان آشنا خواهیم شد:
1-کرم ضد آفتاب 3 در 1 آقایان SPF50 ژیناژن
2-کرم ژل ضد آفتاب ساین شیلد مخصوص آقایان
3-کرم ضد آفتاب آقایان SPF55 سی گل
بهترین ضد آفتاب رنگی
1-ضد آفتاب رنگی درماگور SPF50
2-کرم ضد آفتاب رنگی پوست چرب ژیناژن
3-کرم ضد آفتاب رنگی SPF60پرایم
ضد آفتاب کرم پودری
ضد آفتاب های کرم پودری، ضدآفتاب های رنگی هستند که علاوه بر حفاظت از پوست در برابر اشعههای مضر خورشید، دارای پوشانندگی، کاور و ظاهر آرایشی باشند. این محصولات معمولاً دارای SPF بالا هستند و برای افراد دارای پوست حساس و چرب مناسب اند. برخی از بهترین ضد آفتاب کرم پودری را در ادامه مشاهده می نمائید:
1-کرم ضد آفتاب با پوشش کرم پودر الارو
2-ضد آفتاب کرم پودری و پرایمری فاقد چربی سان سیف
3-ضد آفتاب کرم پودری SPF40 درم انجلین
سوالات متداول کاربران درباره ضدآفتاب
آیا کرم ضد آفتاب برای پوست مفید است؟
کرم ضدآفتاب در حقیقت یک محصول چند منظوره است که ضمن حفاظت از پوست شما در برابر آسیب های نور خورشید و UV آن، مانند یک قهرمان عمل می کند؛ زیرا ضمن مبارزه در برابر پرتوهای آسیب زا و رادیکال های آزاد، از آفتاب سوختگی، چین و چروک و لکه های مزاحم که ناشی از نور و افزایش سن هستند، شما را در امان نگه می دارد. هم چنین، ضدآفتاب با حفاظت از پوستتان، از ابتلا به سرطان پوست پیشگیری می نماید. اگر از ضدآفتاب با کاربرد های منحصر به فرد استفاده کنید، بافت پوست شما را بهبود می بخشد و به حفظ رنگ پوست کمک می کند. بنابراین، ضدآفتاب را به بخشی جدایی ناپذیر از برنامه روزانه روتین پوستی خود تبدیل کنید.
چگونه یک ضد آفتاب خوب انتخاب کنیم؟
ضد آفتاب خوب برای همه افراد یکسان نیست.؛ زیرا نوع پوست و انتظارات افراد از ضد آفتاب از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اما برای خرید ضدآفتاب خوب، پس از توجه به نوع پوست، ضدآفتاب دارایSPF حداقل 30 انتخاب نمائید و دقت کنید که ضدآفتاب مذکور، فیلترهای کافی در برابر UVA و UVB داشته باشد. چنان چه پوست حساسی دارید، سراغ ضدآفتاب های بدون عطر و ضد حساسیت بروید.
سخن آخر
انتخاب ضدآفتاب مناسب نیاز به دانش کافی، کسب اطلاعات، تصمیم گیری و انتخاب هوشمندانه دارد. با پیروی از گام های این راهنمای خرید، میتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید. همیشه برای محافظت در برابر اشعههای UVA و UVB به دنبال ضد آفتابی باشید که طیف وسیعی از پرتوهای آسیب زا را پوشش می دهد. ترکیبات ضدآفتاب را برای جلوگیری از تماس با مواد شیمیایی مضر و آلرژن ها مد نظر قرار دهید. نوع پوست خود را ارزیابی کنید و مناسب ترین فرمولاسیون را بر اساس نوع آن انتخاب کنید. مدت زمان قرارگیری در معرض نور خورشید را برای تعیین SPF مناسب و مقاومت در برابر آب در نظر بگیرید. درجه SPF را بررسی کنید و با نیاز و انتظارات خود از محصول تطبیق دهید. با پیروی از این دستورالعملها، میتوانید با اطمینان ضدآفتابی را انتخاب کنید که محافظت کاملی داشته باشد، مناسب نوع پوست شما باشد، با سبک زندگی شما همخوانی داشته باشد و به جلوگیری از آفتاب سوختگی و حفظ پوستتان بپردازد.
در صورتی که پس از مطالعه این مقاله، پاسخ پرسش هایتان را دریافت نکردید، با واحد مشاوره تلفنی داروکده متشکل از کارشناسان مجرب پوست، مو و داروسازی تیم علمی داروکده در ارتباط باشید و از مشاوره رایگان با ایشان بهره مند شوید.
این مبحث با همکاری تیم علمی داروکده و تحت نظارت دکتر امین کربلایی طاهر نگارش و گردآوری شده است.