بهترین ماسک پاکسازی صورت

بهترین ماسک پاکسازی صورت

در این مقاله در رابطه با کارکرد و چگونگی مصرف ماسک پاکسازی صورت در مجله علمی داروکده خواهیم گفت و به معرفی چند ماسک مناسب برای پاکسازی پوست می پردازیم.

نیلوفر هراتی

نویسنده: نیلوفر هراتی

تحریریه داروکده

آخرین به روزرسانی:

23 مرداد 1403

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

darukade
darukade
darukade

23 مرداد 1403

1K

eye icon

بهترین ماسک پاکسازی صورت

ماسک پاکسازی صورت محصول مراقبت از پوستی است که با مواد فعال لایه بردار، تنظیم کننده سبوم و ضدعفونی کننده غنی شده است. ماسک پاک ‌کننده که اغلب برای پوست های مختلط و چرب کاربرد دارد، به جذب سبوم اضافی کمک می ‌کند؛ چرا که ترشح مازاد سبوم مسئول براقی پوست، جوش ‌های سرسیاه و منافذ بزرگ شده است.

این نوع درمان، با یکنواخت و یکدست کردن، مات کردن و از بین بردن تمام ناخالصی های سطح و منافذ پوست عمل می کند. استفاده از این دسته ماسک ها، باعث پاکسازی عمیق پوست، بهبود ظاهر آن و جلوگیری از ایجاد جوش می شود.

در این مقاله قصد داریم به کاربرد، نحوه استفاده، ترکیبات فعال این دسته از ماسک ها و هم چنین معرفی تعدادی از بهترین ماسک های پاکسازی صورت بپردازیم.

آنچه در این مقاله می خوانید، عبارت است از:

  • هدف از مصرف ماسک های پاکسازی کننده صورت
  • تفاوت بین ماسک شفاف کننده و پاک کننده صورت چیست؟
  • ترکیبات موجود در یک ماسک مخصوص پاکسازی صورت
  • آماده سازی و مراقبت های بعد از مصرف ماسک پاکسازی صورت
  • نکات مهم در مورد ماسک صورت برای پاکسازی پوست
  • معرفی چند ماسک برای پاکسازی صورت

مدت زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

 

هدف از مصرف ماسک های پاکسازی کننده صورت

هدف از مصرف ماسک های پاک کننده، از بین بردن تمام آلودگی های تجمع یافته در سطح پوست و منافذ آن است. ناحیه T پوست های مختلط و چرب، نیاز به یک فرآیند پاکسازی خاص دارند؛ چرا که سبوم در این نواحی بیشتر از سایر بخش های صورت ترشح می شود و بیشتر مستعد بثورات پوستی ناشی از تجمع سبوم و آلودگی است. برای هدف قرار دادن این ناحیه، انتخاب محصولات پاک کننده مناسب برای از بین بردن سبوم اضافی، ناخالصی ها و حفظ تعادل پوست بسیار مهم است.

در کنار استفاده روزانه از انواع شوینده های پوستی (ژل، فوم و پن ها)، ماسک پاک کننده محصولی است که یک یا دو بار در هفته، برای پاکسازی عمقی پوست و جلوگیری از ایجاد لک کاربرد دارد. نکته مهمی که در استفاده از ماسک های پاکسازی کننده وجود دارد، این است که در اغلب موارد استفاده از این ماسک ها به افرادی که پوستی خشک دارند توصیه نمی شوند. ماسک پاکسازی برای کسانی که پوستی چرب، مستعد آکنه و مختلط دارند مناسب است؛ زیرا ممکن است موجب تشدید خشکی پوست شود.

استفاده از ماسک پاکسازی کننده پوست صورت نسبت به روش های پر هزینه ارائه شده در مراکز مراقبت از پوست هزینه کمتری دارد و به صورت خانگی با شیوه ای آسان، قابل انجام است.  

در واقع می توان مزیت های ماسک های مخصوص پاکسازی صورت را به موارد زیر خلاصه کرد:

  • پاکسازی عمقی منافذ پوست
  • موثر در از بین رفتن آکنه های سر سیاه و سر سفید
  • پیشگیری کننده از ایجاد جوش
  • کنترل کننده ترشح سبوم
  • موثر در تنظیم pH پوست

 

تفاوت بین ماسک شفاف کننده و پاک کننده صورت چیست؟

در حالی که این دو شباهت زیادی به یکدیگر دارند، تفاوت های مشخصی نیز دارند و نگرانی های پوستی متفاوتی را هدف قرار می دهند.

محصولات شفاف کننده روی از بین بردن ناخالصی ها و رسوب از سطح پوست تمرکز دارند. این دسته از ماسک ها بیشتر روی شفافیت، درخشندگی، یکدستی و یکنواختی رنگ پوست اثر دارند. در حالی که ماسک مناسب برای پاکسازی صورت، با از بین بردن چربی اضافی، سموم و آلاینده هایی که می توانند منافذ را مسدود کرده و باعث ایجاد جوش شوند، پوست را سم زدایی می کنند.

 

ترکیبات موجود در یک ماسک مخصوص پاکسازی صورت

وظیفه اصلی یک ماسک پاکسازی کننده صورت با کیفیت، جذب سبوم اضافی به منظور کاهش نواحی براق است. بنابراین مواد فعال جاذبی مانند زغال یا خاک رس که ترکیباتی متخلخل برای جذب سبوم اضافی هستند، عموما در فرمولاسیون این ماسک ها به کار می روند.

ماسک های پاکسازی صورت همچنین حاوی نرم ‌کننده ‌هایی مانند روغن ‌های گیاهی هستند که برای جلوگیری از خشک شدن و کشیدگی آزار دهنده پوست به کار رفته و آن را نرم و انعطاف ‌پذیرتر می ‌کنند.

به طور معمول انواع ماسک پاکسازی صورت، بافتی ثابت و ژل مانند دارند و در فرمولاسیون آن ها ترکیباتی ویسکوز به کار می رود. همچنین تنظیم کننده های pH (مانند کربنات کلسیم و غیره) برای تثبیت pH و مطابقت و سازگاری هرچه بیشتر فرمولاسیون آن ها با پوست، مورد استفاده قرار می گیرند.

یک ماسک پاکسازی پوست صورت حاوی ترکیبات مرطوب کننده (پنتیلن گلیکول، گلیسیرین و غیره) نیز هست. این ترکیبات می توانند مولکول های آب را حفظ کننده و در روان نگه داشتن بافت پاک کننده نیز نقش دارند. 

اغلب دو نوع ماسک پاکسازی کننده وجود دارد: 

  • ماسک هایی که معمولا بر پایه خاک رس هستند و بعد از گذشت مدت کوتاهی از قرارگیری روی پوست، نیاز به شستشو با آب ولرم دارند.
  • ماسک هایی که بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی از قرارگیری روی پوست، خشک می شوند و به صورت ورقه ای می توان آن ها را از روی صورت جدا کرد. 

آماده سازی و مراقبت های بعد از مصرف ماسک پاکسازی صورت

مراقبت از پوست قبل و بعد از مصرف ماسک پاکسازی کننده صورت، نقش بسزایی در اثربخشی هرچه بیشتر آن دارد.

قبل از قرار دادن ماسک صورت، ابتدا پوست خود را با استفاده از یک شوینده یا پاک کننده مناسب، تمیز کرده و سپس خشک کنید. بهتر است از یک شوینده یا پاکسازی کننده سازگار با نوع پوست خود استفاده کنید. پاکسازی به آماده سازی پوست برای جذب مواد مغذی و مواد فعال ماسک کمک می کند و اثربخشی آن را به حداکثر می رساند. 

پس از برداشتن ماسک صورت، بهتر است پوست خود را در حالی که هنوز مرطوب است، آبرسانی کنید. مرطوب کننده ای را انتخاب کنید که برای نوع پوست شما طراحی شده است و پس از برداشتن ماسک صورت، لایه ای نازک از آبرسان را به آرامی روی پوست صورت ماساژ دهید تا جذب شود. 

 

نکات مهم در مورد ماسک صورت برای پاکسازی پوست

  • در صورت احساس تحریک پوست یا بروز واکنش آلرژیک (قرمزی، خارش یا بثورات پوستی)، سریعا صورت خود را بشویید و از ادامه مصرف بپرهیزید. در این موارد بهتر است پزشک خود را در رابطه با این مسئله، در جریان قرار دهید.
  • از مصرف ماسک مناسب پاکسازی صورت روی بافت آسیب دیده، زخم باز و بافت مخاطی بپرهیزید.
  • ماسک پاکسازی کننده صورت برای مصرف روزانه طراحی نشده است. بنابراین بروشور داخل جعبه ماسک خریداری شده را مطالعه کرده و براساس دفعات مصرف ذکر شده، آن را مورد استفاده قرار دهید.
  • ماسک را برای مدت طولانی روی پوست صورت خود قرار ندهید؛ چرا که ممکن است موجب تحریک پوست و بروز واکنش آلرژیک شود.
  • هنگام شستشوی ماسک، پوست را به آرامی شستشو دهید و از لیف کشیدن صورت بپرهیزید.
  • بهتر است بعد از شستشوی پوست صورت، از یک آبرسان یا مرطوب کننده استفاده کنید.

 

معرفی چند ماسک برای پاکسازی صورت

1. ماسک ضد جوش و پاکسازی کننده پوست چرب سولفور 5 آردن سبوما

  • ترکیبات موثر: گوگرد، خاک رس، سالیسیلیک اسید، زینک اکساید.
  • حجم: 75 میلی لیتر

 

2. ماسک رسی پاک کننده عمیق و شفاف کننده پوست چرب هیدرودرم

  • ترکیبات موثر: کربن فعال، خاک رس، عصاره چای سبز، آویشن، لیکوریس و بیربری.
  • حجم: 100 میلی لیتر

 

3. ماسک ذغال صورت و گردن مود ژن

  • ترکیبات موثر: کائولین و سالیسیلیک اسید.
  • حجم: 100 میلی لیتر

 

4. ماسک پاکسازی کننده صورت پیور وست پرودرما

  • ترکیبات موثر: کائولین، زینک گلوکونات، عصاره هاماملیس، سالیسیلیک اسید.
  • حجم: 40 میلی لیتر

 

5. ماسک پاک کننده و جمع کننده منافذ پوست درمایونیک

  • ترکیبات موثر: کائولین، بنتونیت، نشاسته برنج، پروتئین هیدرولیز شده گندم، ویتامین B5، کربوکسیلیک اسید، عصاره کالاندولا.
  • حجم: 75 میلی لیتر

 

سخن پایانی

پاکسازی پوست صورت از اهمیت زیادی برخوردار است. انباشته شدن چربی، آلودگی و ترکیبات آرایشی روی پوست و در منافذ آن می تواند با انواع مشکلات پوستی از جمله آکنه و یا بثورات پوستی حادتری همراه شود. همچنین باعث کدر به نظر رسیدن پوست صورت می شود. این مسئله به خصوص در افرادی که پوست های چرب و مختلط دارند، بیشتر محتمل است. 

 مجله داروکده سعی دارد که با انتشار مقالاتی به روز و متنوع، در جهت افزایش آگاهی و ارتقای سلامت جامعه گام بردارد و اطلاعاتی مرتبط با انواع محصولات پوست و مو نیز، در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

به عنوان اولین داروخانه آنلاین و با داشتن نماد اعتماد الکترونیک 5 ستاره از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، داروخانه آنلاین داروکده مرجعی معتبر جهت خرید انواع ماسک و سایر محصولات مراقبت از پوست و مو به شمار می رود. بنابراین با خیالی آسوده نسبت به ثبت سفارشات خود اقدام فرمایید. 

امید داریم آنچه در این مقاله عنوان شد، برای شما سودمند باشد. شما کاربران گرامی داروکده می‌توانید پیشنها‌دات و انتقادات خود را در قسمت نظرات همین صفحه، با تیم علمی داروکده به اشتراک بگذارید. همچنین با عنوان کردن مطالب مورد علاقه خود، ما را در راستای انتشار مقالات مورد پسندتان یاری فرمایید.

advertisment1
advertisment1
advertisment2
advertisment1
advertisment2
advertisment3
advertisment4

پرسش و پاسخ

ثبت دیدگاه


پیام به صورت خصوصی ثبت گردد

منابع:

مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری می‌رساند.

darukade logo

استفاده از مطالب مجله داروکده فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق این مجله به وب سایت داروکده تعلق دارد

طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری داروکده ( 1403 - 1388 )